Πώς να καθαρίσετε παράθυρα - τζάμια χωρίς μπαλκόνι – χωρίς πρόσβαση

Πώς να καθαρίσετε παράθυρα – τζάμια χωρίς μπαλκόνι – χωρίς πρόσβαση

Ένα μεγάλο πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωπες πολλές νοικοκυρές καθημερινά είναι το πώς να καθαρίσετε παράθυρα – τζάμια χωρίς μπαλκόνι . Χωρίς πρόσβαση ( τυφλά παράθυρα ) .

Ποια τζάμια – κουφώματα δεν καθαρίζονται .

Υπάρχουν  πολλοί τύποι παραθύρων – κουφωμάτων . Στα οποία δεν είναι εφικτό να καθαριστούν τα εξωτερικά τζάμια τους , από το μέσα μέρος του σπιτιού , σε περίπτωση που δεν υπάρχει μπαλκόνι . Δεν υπάρχει δηλαδή πρόσβαση από έξω , με συνέπεια να μένουν πάντα τα τζάμια λερωμένα και βρώμικα . Τέτοια είδη κουφωμάτων είναι τα σταθερά παράθυρα – κουφώματα ( κουφώματα που δεν ανοίγουν ) . Τα επάλληλα κουφώματα ( παράθυρα που το ένα φύλλο σύρεται πάνω στο άλλο ) , τα μονόφυλλα χωνευτά παράθυρα ( κουφώματα που μπαίνουν μέσα στον τοίχο ) . Οι ανακλινόμενοι φεγγίτες ( κουφώματα που ανακλίνεται μόνο το πάνω μέρος ) . Καθώς και τα υαλοπετάσματα ( γυάλινες προσόψεις κτιρίων) .

καθαρισμός παραθύρων χωρίς πρόσβαση

Στα συγκεκριμένα κουφώματα ( σταθερά, επάλληλα, χωνευτά, υαλοπετάσματα κλπ. ) ο καθαρισμός των τζαμιών γίνεται εύκολα από το μέσα μέρος . Αλλά είναι αδύνατο να καθαριστεί το εξωτερικό τζάμι, αν δεν υπάρχει πρόσβαση – μπαλκόνι . Τι γίνεται, λοιπόν, όταν πρέπει να καθαρίσουμε τα τζάμια από τα παράθυρα τα οποία δεν έχουν πρόσβαση από το έξω μέρος . Ή δεν υπάρχουν μπαλκόνια , ώστε να καθαριστούν τα εξωτερικά τζάμια ;

Πώς να καθαρίσετε παράθυρα – τζάμια χωρίς μπαλκόνι .

Η λύση στο πρόβλημα του πώς να καθαρίσετε παράθυρα – τζάμια χωρίς μπαλκόνι – χωρίς πρόσβαση ( τυφλά παράθυρα ) . Είναι οι μαγνητικοί καθαριστές τζαμιών . Οι μαγνητικοί καθαριστές τζαμιών είναι συσκευές καθαρισμού τζαμιών, οι οποίες μας επιτρέπουν να καθαρίσουμε τα εξωτερικά τζάμια των παραθύρων . Από το μέσα μέρος του χώρου . Χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει πρόσβαση ή μπαλκόνι και χωρίς τη χρήση σκαλωσιών ή γερανών . Οι συγκεκριμένοι καθαριστές λειτουργούν με μαγνήτες . Η χρήση και ο καθαρισμός των τζαμιών είναι απλό . Καθώς ο καθαριστής αποτελείται από δύο ξεχωριστά τμήματα . Το εσωτερικό τμήμα που καθαρίζει το εσωτερικό τζάμι και το εξωτερικό τμήμα που καθαρίζει το εξωτερικό τζάμι . Το εξωτερικό τμήμα του καθαριστή κινείται παράλληλα με το εσωτερικό και καθαρίζει το εξωτερικό τζάμι από το μέσα μέρος . Ενώ διαθέτει και κορδόνι – σκοινί ασφαλείας, σε περίπτωση ακούσιας απασφάλισης προκειμένου να αποτρέψει τυχόν πτώση του εξωτερικού τμήματος του καθαριστή . Οι μαγνήτες που χρησιμοποιούνται στους μαγνητικούς καθαριστές τζαμιών . Είναι ισχυροί και αυτό μας επιτρέπει και τον καθαρισμό διπλών τζαμιών ή ακόμα και τριπλών υαλοπινάκων .

καθαρισμός τζαμιών χωρίς μπαλκόνι_ fenestral.gr

Πώς μπορείτε να απομακρύνεται αυτοκόλλητα η σιλικόνες από τα τζάμια .

Εναλλακτικά δείτε όλους του τρόπους καθαρισμού παραθύρων και κουφωμάτων . Εξωφύλλων (παντζουριών η ρολών) . Αντικουνουπικών σητών καθώς και πώς μπορείτε να απομακρύνεται αυτοκόλλητα η σιλικόνες στο άρθρο μας πως να καθαρίσετε τα παράθυρα σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου