Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου

Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου

Video – Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου .

Δείτε διάφορα Video – Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου . Πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων με νέα . Χωρίς να υπάρξουν μερεμέτια και εργασίες αποκατάστασης της τοιχοποιίας ; Πώς καλύπτονται τα μερεμέτια από τα κουφώματα αλουμινίου ; Τι διαφορά έχουν τα απλά ρολά με τα ρολά βαρέως τύπου με διάτρητες περσίδες – περσίδες μεγάλου αερισμού; Πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί  υαλοπίνακες και τι είναι οι επιστρώσεις ; Τι διαφορά έχουν οι απλοί διπλοί υαλοπίνακες με τους ηχομονωτικούς υαλοπίνακες ; Αυτά και άλλα πολλά μέσα από χρήσιμα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω .

Πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά, χωρίς την ύπαρξη μερεμετιών .

Δείτε σε βίντεο και βήμα – βήμα πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά . Χωρίς την ύπαρξη μερεμετιών . Πώς αντικαθιστούμε και αποξηλώνουμε τις παλαιές ξύλινες κάσες . Τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των καινούργιων μας παραθύρων και μπαλκονοπορτών .

Διάτρητα ρολά – ρολά με περσίδα μεγάλου αερισμού .

Δείτε τα νέα διάτρητα ρολά με περσίδες μεγάλου αερισμού . Πρόκειται για καινούργια ρολά βαρέως τύπου που επιτρέπουν να περάσει 10 φορές περισσότερος αέρας και φως μέσα στο σπίτι . Ενώ είναι κλειστά και πλήρως ασφαλισμένα . Η ασφάλεια των ρολών επιτυγχάνεται με τις νέες περσίδες αλουμινίου βαρέως τύπου . Με τους ενισχυμένους οδηγούς ρολού που βιδώνονται πίσω από την κάσα του κουφώματος . Καθώς και με τους νέους ενισχυμένους πίρους ασφαλείας . Με την τοποθέτηση πείρων ασφαλείας στα ρολά . Απαραίτητη είναι η χρήση μοτέρ, με αντίληψη εμποδίου .  Για να μην καταστρέφονται αυτά σε περίπτωση που σηκώσετε τα ρολά και έχετε ασφαλισμένους τους πίρους .

Πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες – τζάμια .

Δείτε πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες 3ης γενιάς . Πώς τοποθετούνται οι επιστρώσεις μαλακής επίστρωσης πάνω στους υαλοπίνακες και πώς οι απλοί υαλοπίνακες γίνονται ενεργειακοί .

Ηχομόνωση κουφωμάτων και ηχομονωτικοί υαλοπίνακες .

Δείτε ένα χρήσιμο βίντεο που παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε σχέση με την ηχομόνωση των κουφωμάτων . Αλλά και που συγκρίνει απλούς διπλούς υαλοπίνακες . Με ηχομονωτικούς και συγκεκριμένα με υαλοπίνακες με ηχοακουστικές μεμβράνες . Δυναμώστε τον ήχο του βίντεο και ακούστε τα αποτελέσματα .

Ενεργειακοί υαλοπίνακες – ενεργειακά τζάμια πώς λειτουργούν .

Δείτε σε ένα χρήσιμο βίντεο πώς λειτουργούν οι νέοι ενεργειακοί υαλοπίνακες 3ης γενιάς . Πώς επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους απλούς διπλούς υαλοπίνακες ; Πόσο κερδίζουμε από την αντικατάσταση των διπλών τζαμιών με νέα ενεργειακά ; Πώς λειτουργούν τα ενεργειακά τζάμια ; Αυτά και άλλα πολλά μέσα από ένα χρήσιμο βίντεο .

Βαθμολογία4 Ψήφοι74
74

Ψηφίστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Επαναβαφή αλουμινίου – αλλαγή χρώματος στα κουφώματα