Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου

Video – Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου

Δείτε διάφορα Video – Βίντεο για κουφώματα αλουμινίου. Πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων με νέα, χωρίς να υπάρξουν μερεμέτια και εργασίες αποκατάστασης της τοιχοποιίας ; Πώς καλύπτονται τα μερεμέτια από τα κουφώματα αλουμινίου; Τι διαφορά έχουν τα απλά ρολά με τα ρολά βαρέως τύπου με διάτρητες περσίδες – περσίδες μεγάλου αερισμού; Πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί  υαλοπίνακες και τι είναι οι επιστρώσεις; Τι διαφορά έχουν οι απλοί διπλοί υαλοπίνακες με τους ηχομονωτικούς υαλοπίνακες; Αυτά και άλλα πολλά μέσα από χρήσιμα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω.

Πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά, χωρίς την ύπαρξη μερεμετιών.

Δείτε σε βίντεο και βήμα – βήμα πώς γίνεται η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά, χωρίς την ύπαρξη μερεμετιών. Πώς αντικαθιστούμε και αποξηλώνουμε τις παλαιές ξύλινες κάσες, τι πρέπει να γίνει και τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των καινούργιων μας παραθύρων και μπαλκονοπορτών.

Διάτρητα ρολά – ρολά με περσίδα μεγάλου αερισμού

Δείτε τα νέα διάτρητα ρολά με περσίδες μεγάλου αερισμού. Πρόκειται για καινούργια ρολά βαρέως τύπου που επιτρέπουν να περάσει 10 φορές περισσότερος αέρας και φως μέσα στο σπίτι ενώ είναι κλειστά και πλήρως ασφαλισμένα. Η ασφάλεια των ρολών επιτυγχάνεται με τις νέες περσίδες αλουμινίου βαρέως τύπου , με τους ενισχυμένους οδηγούς ρολού που βιδώνονται πίσω από την κάσα του κουφώματος καθώς και με τους νέους ενισχυμένους πίρους ασφαλείας. Με την τοποθέτηση πείρων ασφαλείας στα ρολά, απαραίτητη είναι η χρήση μοτέρ, με αντίληψη εμποδίου, για να μην καταστρέφονται αυτά σε περίπτωση που σηκώσετε τα ρολά και έχετε ασφαλισμένους τους πίρους.

Πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες – τζάμια.

Δείτε πώς κατασκευάζονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες 3ης γενιάς, πώς τοποθετούνται οι επιστρώσεις μαλακής επίστρωσης πάνω στους υαλοπίνακες και πώς οι απλοί υαλοπίνακες γίνονται ενεργειακοί.

Ηχομόνωση κουφωμάτων και ηχομονωτικοί υαλοπίνακες.

Δείτε ένα χρήσιμο βίντεο που παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε σχέση με την ηχομόνωση των κουφωμάτων και που συγκρίνει απλούς διπλούς υαλοπίνακες με ηχομονωτικούς και συγκεκριμένα με υαλοπίνακες με ηχοακουστικές μεμβράνες. Δυναμώστε τον ήχο του βίντεο και ακούστε τα αποτελέσματα.

Ενεργειακοί υαλοπίνακες – ενεργειακά τζάμια πώς λειτουργούν.

Δείτε σε ένα χρήσιμο βίντεο πώς λειτουργούν οι νέοι ενεργειακοί υαλοπίνακες 3ης γενιάς. Πώς επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τους απλούς διπλούς υαλοπίνακες; Πόσο κερδίζουμε από την αντικατάσταση των διπλών τζαμιών με νέα ενεργειακά; Πώς λειτουργούν τα ενεργειακά τζάμια; Αυτά και άλλα πολλά μέσα από ένα χρήσιμο βίντεο.

Βαθμολογία3 Ψήφοι95
95

Ψηφίστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Πώς να καθαρίσετε παράθυρα - τζάμια χωρίς μπαλκόνι – χωρίς πρόσβαση
Πώς να καθαρίσετε παράθυρα – τζάμια χωρίς μπαλκόνι – χωρίς πρόσβαση