Ηλεκτρικές σίτες

Σίτες μεγάλων διαστάσεων – Ηλεκτρικές σίτες

Σίτες μεγάλων διαστάσεων – Ηλεκτρικές σίτες .

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ζητάνε να τοποθετήσουν σίτες μεγάλων διαστάσεων ( π.χ. Ηλεκτρικές σίτες ), στις μπαλκονόπορτες του σπιτιού τους . Οι σίτες μεγάλων διαστάσεων ( μεγάλο πλάτος η μεγάλο ύψος) , για τα κουφώματα του σπιτιού μας . Μπορούν να κατασκευαστούν με τρείς τρόπους για να μας προστατεύουν αποτελεσματικά . Μπορούν να κατασκευαστούν ηλεκτρικές σίτες κάθετης κίνησης – μεγάλων διαστάσεων . Επάλληλες συρόμενες σίτες και αμφίπλευρες σίτες οριζόντιάς κίνησης δίφυλλες . Ας δούμε λοιπόν πως κατασκευάζεται το κάθε είδος και σε ποια κουφώματα μπορεί να τοποθετηθεί .

Ηλεκτρικές σήτες .

Ηλεκτρικές σίτες

Οι ηλεκτρικές σίτες είναι η κατάλληλη λύση για όλου του είδους τα κουφώματα . Μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά από συρόμενα (επάλληλα – χωνευτά , η ανασηκούμενα συρόμενα κουφώματα ) ή ανοιγόμενα κουφώματα καθώς απαιτεί 8 εκατοστά χώρου στο πάνω μέρος .Πρόκειται για σίτα κάθετης κίνησης η οποία μπορεί να κατασκευαστεί έως και 6 μέτρα πλάτους και 4 μέτρα ύψος. Περιλαμβάνουν πολύστροφα ηλεκτρικά μοτέρ που έχουν την δυνατότητα να την ανυψώσουν σε χρόνο 22 δευτερολέπτων ( ύψος 2,4μ) και περιλαμβάνουν 5ετη εγγύηση. Οι οδηγοί της συγκεκριμένης σίτας , είναι αντιανεμικοί και έχουν πιστοποιηθεί για τις αντοχή τους καταλαμβάνοντας την υψηλότερη κλάση (κλάση 6) ανεμοπίεσης.  Μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε. Στην αγορά θα τις βρείτε σε δύο εκδοχές , με τους εξαιρετικούς αντιανεμικούς οδηγούς ή με οριζόντιες Inox μπανέλες ( οριζόντια inox στοιχειά ανά 40 cm). Η ηλεκτρική σήτα μεγάλων διαστάσεων είναι η ιδανική λύση , για σίτες μεγάλων διαστάσεων αλλά και η ακριβότερη λύση.

  Σίτες αμφίπλευρες

αμφιπλευρες σίτες

Οι Αμφίπλευρες σίτες είναι σίτες , μονόφυλλες η δίφυλλες , που κινούνται σε οριζόντια κίνηση και σε οποία πλευρά επιθυμούμε (είτε δεξιά – είτε αριστερά του ανοίγματος. Μπορούν να τοποθετηθούν εξωτερικά , σε όλα τα είδη των κουφωμάτων ( συρόμενα – ανοιγόμενα) καθώς απαιτούν 6 εκατοστά πλάτους , για τα κουτιά τους. Οι μέγιστες διαστάσεις που μπορούν να κατασκευαστούν είναι τα 4 μέτρα πλάτος. Δεν περιλαμβάνουν οδηγούς στο κάτω μέρος και μπορούν να βαφτούν σε όποια χρωματική επιλογή επιθυμείτε.

Επάλληλες σίτες

μεγαλες σητες

Οι επάλληλες σίτες είναι συρόμενες σίτες που τοποθετούνται συνήθως , μπροστά από συρόμενα κουφώματα. Μπορούν να κατασκευαστούν σε όσα φύλλα επιθυμούμε (μονόφυλλες , δίφυλλες , τετράφυλλες ) και σε οποιοδήποτε πλάτος. Κάθε φύλλο σήτας απαιτεί 4 εκατοστά οδηγού στο κάτω μέρος. Οι συγκεκριμένες σίτες είναι μόνιμες κατασκευές που δύσκολα αφαιρούνται και αποθηκεύονται κατά τους χειμερινούς μήνες. Τα πανιά των σιτών και σε περίπτωση καταστροφή τους , μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα. Βάφονται σε οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε. Σε περίπτωση κατασκευής πολύ μεγάλης διάστασης σίτας , συνιστάται η χρήση οριζόντιου χωρίσματος – τάφ (όπως της φωτογραφίας) , για να μην κάνουν ‘’κοιλιές’’ τα πανιά.

Βαθμολογία4 Ψήφοι46
46

Ψηφίστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Ίδρωμα κουφωμάτων – Υδρατμοί πάνω στα παράθυρα το χειμώνα