Ρολόγια ΔΕΗ

Πορτάκια για ρολόι της ΔΕΗ

Τα πορτάκια (θυρίδες) για ρολόι της ΔΕΗ είναι τα κουφώματα αλουμινίου που καλύπτουν τους μετρητές της ΔΕΗ. Τα πορτάκια για τα ρολόγια της ΔΕΗ θα πρέπει να κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου για αντοχή στον χρόνο λόγω της απευθείας έκθεσής τους στις καιρικές συνθήκες. Πολλές φόρες μέσα στο κουτί υπάρχει η γείωση. Τόσο  τα πορτάκια που είναι κατασκευασμένα από προφίλ αλουμινίου, όσο και η γείωση τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει καθημερινός στόχος κλοπών. Γι’ αυτό θα πρέπει να τοποθετούνται χερούλια με κλειδιά ή κλειδαριές με αφαλούς, για να τα προστατεύουμε από διάφορους επιτήδειους. Τα πορτάκια – πόρτα που τοποθετούνται στον μετρητή της ΔΕΗ θα πρέπει ν’ αποτελούνται από ένα τυφλό τμήμα, κατά προτίμηση περσίδες αλουμινίου, για να γίνεται ο απαραίτητος αερισμός τους, καθώς και από ένα τμήμα με τζάμι που θα επιτρέπει στον οποιονδήποτε να δει και να πάρει τις ενδείξεις τους.

Το Πορτάκι – πόρτα – ερμάριο για ρολόι της ΔΕΗ μπορεί να γίνει και σε κουτί σε περίπτωση που δεν υπάρχει υποδομή για τα ρολόγια της ΔΕΗ. Στην περίπτωση των πολυκατοικιών μπορούν να τοποθετηθούν κουφώματα για ρολόι της ΔΕΗ με την μορφή επάλληλου συρόμενου κουφώματος το οποίο γεμίζει με περσίδες αλουμινίου. Οι διαστάσεις για τα πορτάκια για το κουτί τις ΔΕΗ γίνονται κατόπιν παραγγελίας, γι’ αυτό και οι τιμές τους διαφέρουν. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα χρώματα, τα οποία βάφονται ηλεκτροστατικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Τα κουτιά – ερμάρια για το φυσικό αέριο είναι διαφορετικού είδους και θα πρέπει να τοποθετούνται μακριά από τα ρολόγια της ΔΕΗ.

Κουτί – ερμάριο για μετρητή φυσικού αερίου

Τα κουτιά – ερμάρια για τον μετρητή του φυσικού αερίου θα πρέπει να τοποθετούνται σε κάποιο ύψος και να είναι προσβάσιμα στα συνεργεία συντήρησης. Θα πρέπει να περιλαμβάνουν κλειδαριά αλλά και να μπορούν να αναγνωστούν οι ενδείξεις τους.

Κουτί – θήκη για πλυντήριο και για άλλες συσκευές που τοποθετούνται στο μπαλκόνι – βεράντα

Με προφίλ αλουμινίου μπορείτε να κατασκευάσετε κουτί – θήκη για πλυντήριο αλλά και άλλες συσκευές που τοποθετούνται στο μπαλκόνι. Τα προφίλ αλουμινίου λόγω της ηλεκτροστατικής βαφής τους, είναι ανθεκτικά στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Μπορούν να γίνουν είτε στεγανά, με ταμπλάδες αλουμινίου, είτε με αερισμό χρησιμοποιώντας περσίδες αλουμινίου. Μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας σε οποιαδήποτε διάσταση ή χρώμα. Με προφίλ αλουμινίου μπορούν να κατασκευαστούν και οποιαδήποτε κουτιά εξωτερικού χώρου.

Βαθμολογία3 Ψήφοι99
99

Ψηφίστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Πόρτες κουζίνας – Κουζινόπορτες