Πότε να αντικαταστήσω τα κουφώματα μου και πώς θα πετύχω τις καλύτερες τιμές

Πότε να αντικαταστήσω τα κουφώματα μου και πώς θα πετύχω τις καλύτερες τιμές

Πολλοί καταναλωτές αναρωτιούνται πότε να αντικαταστήσω τα κουφώματα μου και πώς θα πετύχω τις καλύτερες τιμές αλλα και ποιά είναι η κατάλληλη περίοδος να αλλάξουμε κουφώματα. Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε, ποια εποχή είναι η ιδανική για αντικατάσταση κουφωμάτων αλλά και πώς θα πετύχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής και γιατί.

Πόσο χρόνο μένει ανοικτό και χωρίς κουφώματα το σπίτι, κατά την διαδικασία αντικατάστασης κουφωμάτων ;

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν ότι η αντικατάσταση των κουφωμάτων είναι ένα εποχικό επάγγελμα. Οι περισσότεροι καταναλωτές, επιλέγουν να προβούν σε αντικατάσταση κουφωμάτων τους μήνες Μάιο – Νοέμβριο που οι καιρικές συνθήκες είναι καλύτερες. Αιτία για αυτή την επιλογή, είναι η λανθασμένη αντίληψη, ότι κατά την αντικατάσταση των κουφωμάτων το σπίτι θα μείνει ανοικτό και χωρίς κουφώματα. Στην πραγματικότητα ο χρόνος που απαιτείται για να αποξηλωθεί μία παλαιά μπαλκονόπορτα και να τοποθετηθεί μία νέα ενεργειακή, είναι περίπου δύο ώρες. Κάθε συνεργείο τοποθέτησης που αναλαμβάνει την αντικατάσταση των κουφωμάτων, αποξηλώνει όσα κουφώματα μπορεί και προλαβαίνει να τοποθετήσει μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα. Οπότε το σπίτι στο οποίο διενεργούνται οι εργασίες παραμένει ανοικτό και χωρίς κουφώματα το πολύ 1-2 ώρες και ποτέ ολόκληρη την ημέρα.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή – περίοδος για να αντικαταστήσω τα κουφώματά μου ;

Πότε να αντικαταστήσω τα κουφώματά μου και πώς θα πετύχω τις καλύτερες τιμές (1)

Όπως προαναφέραμε οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να αντικαταστήσουν τα παλαιά παράθυρα και μπαλκονόπορτες με νέα ενεργειακά κούφωματα τους μήνες από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο (High Season) . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύεται μεγάλος όγκος εργασιών στους κατασκευαστές κουφωμάτων τους συγκεκριμένους μήνες. Η καλύτερη εποχή για να αντικαταστήσετε τα κουφώματα σας είναι τους μήνες Δεκέμβρη – Απρίλη (Low Season). Αιτία για αυτό είναι ότι την περίοδο αυτή, οι κατασκευαστές κουφωμάτων δεν έχουν μεγάλο όγκο εργασιών, με συνέπεια να μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στο έργο σας, αυξάνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και κατ’ επέκτασιν των κουφωμάτων αλουμινίου. Το ίδιο ισχύει και για τις περιόδους που «τρέχουν» τα προγράμματα εξοικονόμησης κατ’ οίκον.

Πώς θα πετύχω τις καλύτερες τιμές για τα κουφώματα μου ;

Κάθε επιχείρηση θέλει να έχει σταθερό όγκο εργασιών και σταθερές πωλήσεις. Στις περιπτώσεις των εποχικών επιχειρήσεων οι τιμές αυξάνονται τις περιόδους που ο όγκος εργασιών είναι αυξημένος (High Season). Στον χώρο των κατασκευών κουφωμάτων (πόρτες και παράθυρα) τους μήνες Δεκέμβρη – Απρίλη (Low Season) διενεργούνται μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις από τους κατασκευαστές κουφωμάτων, γιατί επιθυμούν να έχουν σταθερό κύκλο εργασιών αλλά και να λειτουργεί η επιχείρηση τους. Για αυτό αν θέλετε να πετύχετε τις καλύτερες τιμές κουφωμάτων για τα κουφώματα σας, είναι προτιμότερο να προβείτε σε αντικατάσταση κουφωμάτων τους μήνες Δεκέμβρη – Απρίλη που είναι η καλύτερη περίοδος να αλλάξετε τα κουφώματα σας. Με αυτό τον τρόπο και φτηνότερα κουφώματα θα αγοράσετε και υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

Δείτε περισσότερα για τα φθήνα κουφώματα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Δείτε Επίσης
Πόσο κοστίζουν τα κουφώματα αλουμινίου τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο
Πόσο κοστίζουν τα κουφώματα αλουμινίου – τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο